Karistrikk

Om

KARISTRIKK  Org. nr. 966822651

Fredbohavna 3
3919 Porsgrunn
karistrikk@gmail.com


Har hatt verksted og butikk på Porselensfabrikken i Porsgrunn. Etablert som firma i 1991 av Kari Hansen
Lager eget design som blir produsert av Kari.

Har fram til 2009 solgt engros til butikker i Norge. Også en del salg av enkelte modeller til bestillinger fra utlandet.
Laget strikkemodeller for flere garnleverandører.

Deltatt på mange visninger i årenes løp, både sammen med andre designere og alene.

Designer og produserer klær i eget design, med strikkemaskiner. Også noen sydde modeller.
 
Salg av strikkeoppskrifter for maskinstrikk.
Når det gjelder oppskrifter til maskinstrikk, er det også iberegnet at den som kjøper oppskriften får den support og hjelp underveis til plagget er ferdig. Også tips for å kunne bearbeidde modellen i andre utgaver. Derfor er prisen satt til kr. 200.00 pr modell. Betales på forskudd via Paypal. Bestilling mottas på karistrikk@gmail.com og oppskriften sendes på epost. Strikke- oppskriftene kan selges til de land som kan gjøre nytte av, men at det blir levert på norsk språk.

Når det gjelder ferdige modeller som legges ut til salg, vil de sendes portofritt i Norge.
 
Forhandler strikkemaskiner. Kurs etter avtale. Gratis startkurs og gratis nøsteapparat, ved kjøp av strikkemaskin.
karistrikk@gmail.com

 Opplæring i maskinstrikk
Vil gi litt opplysninger om mine strikkeoppskrifter til strikkemaskin. De har til nå solgt bra, bedre enn jeg ventet. Likevel har noen bemerket at det koster mye å betale 200 for en strikkeoppskrift. Til dette vil jeg si at det må de gjerne mene, men oppskriftene er mer bearbeidet og med mer forklaring om arbeidsgangen, hvordan og hvorfor det er laget slik den er, enn det er vanlig med oppskrifter.  Da blir det raskere å lage ferdig med minst mulig montering. Det blir en form for kurs samtidig. Min mening med dette er at da kan de som er helt ukjente med strikkemaskin, lett komme i gang. Jeg konsentrerer meg også for å lage oppskriftene til hullkort maskiner. Tror det er dette de fleste private har. Prinsippene for maskinstrikk er likevel like, så de tips og råd som jeg gir med, kan brukes senere. Og etter hvert kan enhver selv bearbeidde oppskriftene og klare seg på egen hånd.

Verksted og butikk nå i Fredbohavna 3. 3919 Porsgrunn